Viszonteladóknak
Beer taps in a pub

A Beer Board Kft. 2013 óta importál Csak Csehországból kisüzemi és foglalkozik hazai forgalmazásukkal. Célunk az értékesítés mellett a cseh sör és sörkultúra hiteles megismertetése, a minőségi sörivás népszerűsítése a mennyiségi fogyasztással szemben. Meg akarjuk mutatni a magyar embereket, hogy a sör nemcsak egy buborékos folyadék, hanem ízében és színvilágában rendkívül változatos, frissítő, finom, egészséges nedű. Cégünk híve a mértékletes, ám minőségi alapú alkoholnak. 

10 Cseh sörgyár, sörüzem és családi sörfőzde termékeit forgalmazzuk jelenleg  Magyarországon, így több mint 70 féle eredeti cseh sörből lehet nálunk válogatni. Ezen termékek közül több sör is cseh, illetve nemzetközi díjak kal rendelkezik (pl. PIVEX, CZECH BEER OF 2015 – 2021 BEER OF THE CZECH REPUBLIC és WBA ( World Beer Awards), stb. ). Beszállítóink között megtalálható pl. a Csehországban 2016-ban az év legjobb kisüzemi (kézműves) sörfőzdéjé nek választott sörüzem is, a Permon Családi Sörfőzde ! Söreink között a szűrttől a szűretlenig, a pasztörizálttól a pasztörizálatlanig, a világostól a vörösön keresztül a feketéig, a láger söröktől a pils típusúakon keresztül az ALE sörökig minden megtalálható.

Partnereink részére a Szállítás Budapest területén hetente 3-4 alkalommal van, munkanapokon. Békéscsabától Győrig találhatóak partnereink, ahova szintén kiszállítjuk számukra a megrendelt söröket.Lehetőség van az áru személyes átvételére is érdi irodánkban minden nap reggel 9 órától este 10 óráig!

További kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Gács Zoltán – Ügyvezető